Private parties

A special day, an anniversary, a memorial, a surprise. Celebrate your party with us and make this day an unforgettable day full of emotions. Mas Falet  offers all its spaces and services for you to adappted your event to your needs. From a private event for 10 people to an event with 600 people.  

Spaces where you can celebrate your event.

  • Restaurant Mas Falet. 4 private rooms with a total capacity of 70 people and a terrace with capacity for 60 people.
  • 500 m2 of gardenswhere you can celebrate a cocktail party, chill out areas, or the banquet (by month of celebration). At your disposal will mount the different spaces, with the option to mount tents and temporary spaces, adapting to their needs.
  • Event Hall, multipurpose room of 415 m2 with capacity for 600 people seated.
  • Auditorium, de 500 m2 with capacity for 850 people seated.

 

Contacto: events@masfalet.com

 

Empordà Convention Bureau new member of Catalunya Convention Bureau
From January 2014, Empordà Convention Bureau becomes part of Catalunya Convention Bureau as a new member.
Sopar benèfic i de celebració en motiu del 60e aniversari de l’Associació.
El passat 7 de novembre L’AECC-Catalunya Contra el Càncer juntament amb l’Empodà Convention Bureau, van organitzar a l’Hotel Mas Falet 1682 de Sant Antoni de Calonge, el sopar benèfic i de celebració en motiu del 60e aniversari de l’Associació. Durant el sopar es varen fer entrega dels guardons “V de Vida” a voluntaris i caps de delegacions amb més antiguitat, la reconeguda il·lustradora Sra. Pilarin Bayes, va presentar un mocador dissenyat per col·laborar amb l’Associació i es va presentar el lipdub creat per aquesta ocasió. Una gran nit de solidaritat, reconeixement a una tasca ben feta plena de sentiments i records, on els beneficis es destinaran integrament a la investigació per a la lluita contra la malaltia.
VI Catalan adapted sports games.
This year the Catalan VI adapted sports games have the cooperation of Mas Falet 1682 and A2 Partners.